Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

przechodziłeś
tak już nieraz
lecz nigdy wcześniej
koło mnie

zbyt blisko
tak blisko
a ledwo potrafiłam
Cię poczuć

bo byłeś
tam tylko
przez przypadek
nie dla mnie

tak ciężko zrozumieć
po co los nam tworzy
marzenia
nierealne
-------------------------------------
Anna Płaczkowska

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
  • mill

    9 August 2015, 16:53

    .....marzenia by nie były marzeniami gdyby nie były nierealne.....ładny wiersz ;)....

  • Anna P.

    7 August 2015, 13:45

    Dziękuję :)

  • Anna P.

    6 August 2015, 00:07

    Dziękuję :) Dobranoc :)

  • Cris

    6 August 2015, 00:06

    zeszytem wyraziłam opinię.
    dobrej nocy :)