Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekło..

Przechodzę przez piekło
niekończących się słów
które żywcem spalają
wrażliwe w głębi serce

Oczy stały się suche
z braku sił na łzy
które niczego nie zmienią
a tylko gaszą nadzieję

Biorę niejeden oddech
bo wiem ilekroć cierpię
moje uczucia zamieniają się
w dziką obojętność

Dzięki Niej trwać będę ...

01.03.2023

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    11 October 2023, 08:49

    hmm, gdy kobieta krzyczy, płacze.. to jeszcze jej zależy a milczenie i obojętność jest kresem związku.
    (jeśli sie mylę, to przepraszam🌷)