Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powódź na pokuszenie

Przechadzasz się niby ukradkiem
z błyskiem w oku płomiennym
ochoty masz pod dostatkiem
po tylu nocach bezsennych

Muskasz ramię mimochodem
czaisz się gdzieś w cudzysłowie
dłonie ściekają ci głodem
wiem, jakie jedno ci w głowie

Napięcie w dołku mnie ściska
zedrzyj więc ze mnie zlęknienie
daj odczuć jakam ci bliska
i powódź na pokuszenie

24 322 wyświetlenia
328 tekstów
70 obserwujących
  • sciezkazawila

    25 November 2011, 23:52

    uh znów znikające komentarze...
    no więc dziękuję raz drugi :D

  • sciezkazawila

    1 September 2011, 12:34

    dziękuję ;)