Menu
Gildia Pióra na Patronite

część nieistniejącego

przebywamy w wielu miejscach jednocześnie
w przedmiotach
bogowie strzegą swoich piekieł
bez iluzji perspektyw
zatrzymany zegar codziennie wskazuje właściwy czas

stajesz naprzeciwko
choć pomiędzy milion nocy głodnych światła
wciąż
oddalając się na nowo
burzysz świat

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!