Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świt

Przebudzenie
Świadomości dnia
Dziś, już się zaczęło i dzieje
I nigdy takie samo
Nie będzie!
Jutrzejszym świtem
W innym kształcie będą
Na niebie płynęły chmury
Inaczej zabrzmi zabrzmi
Śpiew ptaków
Inny pąk rozwinie kwiat
Jakiś liść już opadnie
Narodzi się nowy człowiek
Ktoś inny się nie obudzi
To będzie już inny czas ...

18 824 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!