Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przebija mnie światło
wypalam się na ziemi
i mieszam z błotem

wypala mnie ziemia
sucha
mokra
w pył

zatrzymaj to słońce
w moim rozłożonym
wnętrzu

97 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!