Menu
Gildia Pióra na Patronite

An­ge­lique..

Przebić nie mogę, szpada dość tępa
zabić nią można tylko gołębia.
Nie szukaj śmierci sama odnajdzie,
gdy zegar cyknie kres dni Twych najdzie.
Nie budź się dzisiaj, jutro o świcie dzień lepszy wstanie
skończy się picie.... koścista ręka w proch się obróci,
w karocy książę przywiezie bucik.
Księżniczką balu znowu się staniesz ciesz się więc chwilą,
zjawą zostaniesz
blada Cruelty
dopiero wtedy gdy kac zapuka w książęce ciało
czarnego KRUKA dziobem.

*** *** *** *** ***
MP

4375 wyświetleń
75 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!