Menu
Gildia Pióra na Patronite

prysznic światła
spada dziś na świat

gorący czas

na hamaku radości
rośnie krzew

wiosna w nas

zieleni się uśmiech
wśród łąk i drzew

piękny maj

z głową w chmurach
wędruje żółty kwiat

nieba raj

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    16 May 2017, 07:53

    "z głową w chmurach
    wędruje" Ja

    W dłoni "żółty kwiat"

    czytając samo z siebie wstępowało między słowa
    Podoba mi się :)

  • kamille

    15 May 2017, 22:47

    dziękuję za miłe słowa
    przesyłam uśmiech i pozdrowienia :)

  • Naja

    15 May 2017, 19:21

    Zrobiło się jaśniej i zapachniało...:-)))

  • Cris

    15 May 2017, 18:30

    ładnie :)