Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aporia

Próżno szukać dróg
z mapą w dłoni rozbijać się
na zakrętach
udawać, że się wie
w którą i dokąd

Więc jeśli znajdziesz się
na rozstaju
zaczekaj na mnie
wyprzedzimy
to co nam pisane

nie będziemy błądzić
na skróty
bo już zgubiłam się
w tobie

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!