Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ty Tam My Tu..."

Proza życia nieznanego
Myśli potokiem płynące
Roztrzaskują się o skały
Poranione spływają snem
Koszmarem rozpoczynając dzień
' Być albo nie być '
Trwać czasami logice wbrew
Walczyć póki krąży krew
Stawiać się....znieczulicy
Ty Tam My...
Skazani na życie Tu
Trwamy dzielnie dając...
No właśnie...co dajemy?
Świadectwo Miłości...Tak
Jeśli przekonanie w Nas
" Żyjemy nie tylko dla siebie"

13.02.2021
11:00

281 850 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!