Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

prowadzi mnie dziś
blask księżyca
ku zorzy poralnej

spoglądam w przestrzeń
zachodzącego słońca
które żegna dzika sowa

w plomykach ogniska
ukrył się świetlik nadzieja
że czas zmieni wyrok

i naszych serc nie podzieli

23 963 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!