Menu
Gildia Pióra na Patronite

👿Prowadzi ich Szatan👿

Teksty z obrazami - 👿Prowadzi ich Szatan👿 - Moon G
👿Prowadzi ich Szatan👿 - Moon G

Prowadzi ich Szatan ... pan zdrady i kłamstwa
i widać w ich oczach, że chcą dla nas źle.
Na gór stromych zboczach
wspinaczka trwa draństwa
na szczyt, tam gdzie on raz
prawego chciał zwieść.

Stworzyli zarazę - ucisku obfitość
i wstrzyknąć śmiertelną truciznę nam chcą
a my tu na dole wołamy o litość ...
nie słyszą, bo uszy zatkało im zło.

To nie jest wiersz tylko o naszych rządzących,
gdyż w krajach wszelakich wyrabia się to ...
dla piekło na Ziemi zgotować nam chcącym
zdradzają nas wszystkich, dla zła N W O .

Prowadzi ich Szatan do loż ludzkich bogów,
na szczyt ludobójstwa zły woła ich głos
a gdy już tam dotrą uchwycą się rogów
łba jego i spadną z kretesem na dno.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!