Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjdź

Proszę o kapelusz w lato,
płaszcz w jesienny deszcz,
rękawiczki na zmarznięte dłonie.
A wiosną po prostu przyjdź w moje rozchylone ramiona.
Nakarm mnie sobą
bądź ze mną
zaopiekuj się mną
żyj ze mną.

12 730 wyświetleń
111 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!