Menu
Gildia Pióra na Patronite

Proszę...

Proszę kochany, uratuj mnie,
Bo na nowo staczam się.
Nie chcę znów w przepaść spadać
I zapomnieć znów jak latać.
Moje skrzydła już niesprawne,
Moje mysli ciężkostrawne...
Więc uratuj mnie- tak jak kiedyś to zrobiłeś
I uczyń mnie szcześliwą- tak jak kiedys uczyniłeś.

1913 wyświetleń
19 tekstów
3 obserwujących
  • anita9922

    5 June 2014, 23:20

    Jak miło, że się do czegoś przydałam :)

  • RozaR

    4 June 2014, 22:47

    Dziekuje za inspirację .

    On na nią ledwo zerka
    Ona mu się nogi wiesza
    On jest cham i ofiara leniwa
    Ona myśli że będzie z nim szczęśliwa.