Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieprzyjacielu,

Proszę, zostaw mnie w spokoju.
Nie ranisz mnie,
Nie bawisz.
Prowokujesz.
Twoje zachowanie razi
Niczym słońce oczy w południe.
Rozumiem,
Chcesz uwagi
Tyle, że ja nie umiem!
Otwieram się tylko przez długopis,
A czcionka niewyraźna.
Niechętnie przyznam,
Że bywam - Samotna.
Nie jesteś Mój,
Nie będziesz Mój,
Nigdy nie przeczytasz.
Zostaw mnie w spokoju,
Nieprzyjacielu,
Nie chcę cię poznać.
Daj mi oddychać bez utrudnień.. proszę.

10 936 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!