Menu
Gildia Pióra na Patronite

Joanna

Proszę, zatrzymaj obecny czas, Twój dotyk, zapach, słowa.
Nie pozwól, by ktoś rozdzielił nas,
gdzieś na końcu świata się ze mną schowaj.

Podążaj ze mną bez strachu każdą drogą, nie zważając, co dobre, a co może być przestrogą. Zaufajmy naszej miłości, tym cudownym chwilom, szczęściu i wspólnej radości. Mówią, że nie pasujemy do siebie i niech nadal się mylą.

Kocham Cię i zawsze kochać będę. Nawet, kiedy odejdziesz i dowiem się, że jesteś wysoko, czy gdzieś daleko. Wiem. Przełamię lęk wysokości i najwyższy szczyt zdobędę.

Dotknę Cię w końcu. Tak po cichutku w niebie. Usłyszę Twój głos, poczuję dotyk i napełniona szczęściem zostanę na wieczność po prostu.
Obok Ciebie.

7702 wyświetlenia
109 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!