Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
155 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • 23 July 2015, 23:54

    Sory, em... jestem tu nowa. Wdrażam sie w tą sytuację, jeśli tak uważasz, to miej swoją rację ;)

  • Ariaa

    24 June 2015, 22:04

    tak bywa, że boimy się tego że to co znamy może się zmienić i to czasami na lepsze. Brak nam odwagi.