Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uratuj mnie

Proszę, uratuj mnie.
Za wszelką cenę i nawet wbrew mnie.
Nawet jeśli będzie trzeba, przywal mi w twarz,
abym oprzytomniała.
Nawrzucaj mi aż do bólu.
Na siłę do siebie przykuj.
Otrzyj me łzy i uśmiechnij się.
Ale mnie uratuj.
Proszę.

1238 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!