Menu
Gildia Pióra na Patronite

27.09.2018

Proszę, powiedz mi,
Kiedy mnie pokochasz?

Kiedy dość znaczy Dość?
Proszę, powiedz mi,
Kiedy łzy nie znaczą nic?
Kiedy jedyne, co znaczą
To bezsilność?
Przecież one nie mogą..
Ot tak, sobie cieknąć
W nieskończoność

Proszę, wykrzycz mi, że
Nie zmienią nic,
Ani w Tobie,
Ani we mnie..

Wybacz,
Już nie mogę czekać..
Nawet, jeśli łzy,
Cieknąć będą niezliczone
Wybacz, Proszę..

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!