Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanka

Proszę, pomyśl, myśl...
Błagam, spójrz, popatrz, zobacz...
Proszę, usmiechnij się, uśmiechnij do mnie...
Błagam, Bądź...
Bądź dla mnie.
Nie dla Rudej z piekarni,
co bułkami raczy Cię co rano.
Nie dla Blondynki ze sklepiku z ziołami,
co herbtkę parzy Ci w południe.
Nie dla Żony, co (nie)kładzie spać wieczorami.
Bądź dla mnie...
Daję myśli Moje, oczy, uśmiech...
...nie widzisz?
...duszę,ciało...
mówisz mało! ...ciągle mało!

5565 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!