Menu
Gildia Pióra na Patronite

...PROŚBA...

Proszę o : grosz dla biednego ,
leki dla chorego ,
kącik dla bezdomnego ,
jedzenie dla głodnego ,
wodę dla spragnionego ,
uśmiech dla smutnego ,
nadzieję dla zrozpaczonego...
Próśb w sercu tyle noszę i codziennie o coś proszę.
Proszę człowieka nieznanego o chwilę refleksji nad losem drugiego.

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!