Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciche kołysanie

Proszę Cię , ukołysz mnie do snu..
Ogrzej czoło ciepłem Twoich warg ..
Uratuj mą duszę zapachem marzeń ..
Spod Twojej koszuli ..
Daj mi nasycić się nadzieją..
Oszołomić szczęściem ..
Tuż nad Twoją powieką ..
Gdy jeszcze śpisz nade mną…

12 115 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • czarna mamba

    22 November 2012, 21:38

    pieknie wow:)