Menu
Gildia Pióra na Patronite

Telefon

Proszę Cię pokłonie
usiądź przy telefonie,
bo ja ciągle dzwonię.
A telefon w jednym tonie
sygnałem się znaczy.
Więc jestem w rozpaczy
bo nie słyszę głosu Twego
co mi z telefonu mego.
Więc na śmietnik go wyrzucę
i do budki ja powrócę.
I w niej będę sobie stał
Byle bym od Ciebie sygnał miał
Tylko żebyś ze mną rozmawiała
Parę słów wypowiedziała
Nie zapomnij o mnie
proszę zadzwoń do mnie.

57 291 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!