Menu
Gildia Pióra na Patronite

itp...

proszą światła
elektryzujący kurz
graj

oczęta toną
w szufladowych zakładkach
jaki bóg

skrzypi, skrzypi
a tu obcas, szminka
- do tańca

fraki, podwiązki,
dywan tamtych róż
bez pytań
choć - Tu
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
wpadnie Pan ?

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących