Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga

Prostuje się i patrzę w słońce,
Na przekór uprzedzeniom i złudzeniom.
Pójdę własną drogą.
Zbuduje ją własnymi rękami
Własną krwią i własnym bólem.
Osobistą.
Nie będzie ani piękna
Ani użyteczna.
Po prostu moja.

5676 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
  • 5 May 2011, 19:40

    Dziękuje bardzo. To wiele dla mnie znaczy. : )

  • Bogdan Z

    6 April 2011, 13:31

    ach co za styl :) jestem pod wielkim wrażeniem :)