Menu
Gildia Pióra na Patronite

wierszoholizm

prosto z głowy w rytmie rymów
z głębi serca pierwszy impuls

to co gra w duszy rusza w pląs
wpadka w nałóg jest obsesją

jeden dzień bez pasji
jest zawsze stracony

ani wyssane z palca
alegorie i wersy

niekontrolowane jestestwo
delektuje się poematem życia

92 604 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących