Menu
Gildia Pióra na Patronite

poemat

prosto z głowy w rytmie rymów
z głębi serca pierwszy impuls
to co gra w duszy rusza w pląs
wpadka w nałóg jest obsesją
jeden dzień bez pasji
jest zawsze stracony
ani wyssane z palca
alegorie i wersy
niekontrolowane jestestwo
delektuje się poematem życia

93 519 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!