Menu
Gildia Pióra na Patronite

PIĄTEMU

Prostej modlitwy trzeba
Chroń przed ziemią powietrzem
Ogniem wodą i nami

Refleksji trzeba
O mądrość przed szkodą
By skutek nie pokotów iloczynem
Podniesionym do potęgi
Niewyobrażalnych cierpień

A teraz nim weźmiemy się w garść
Chwilę pomilczmy w ciszy
Albo wysłuchajmy Bregovicia "death"

297 734 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!