Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak przebiegle.

Proste, jak kręcone włosy albo schody.
Kłamliwe, jak nasz związek przesiąknięty prawdą, adresowane listy.
Miłosne, jak znienawidzone uczucia i niecne czyny przeciw sobie.
Nierzeczywiste, jak twoje łzy na moich dłoniach i oczy zamknięte w szkatułce na liście.

Piękne, ujmujące, pompatyczne, a zarazem grzeszne
słowa o uczuciach, ludziach i przyszłości
nieopisanie, tracę umiejętność trzeźwego myślenia,
abym była równie romantyczny jak twoje marzenia.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!