Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobre wiadomości

Prosisz mnie o dobre wiadomości
Nastał wrzesień, przyszła jesień
Kasztany chodniki zdobią swym brązem
Słońce jeszcze z nieba do nas się śmieje
Jeszcze wiatr nie przeszywa nas swoim chłodem
Jest dobrze, jest weekend
Nowy dzień jutro przywita nas
Jesteś obok, swym uśmiechem
Rozgrzewasz serce me
Czego chcieć więcej
Ty jesteś moim
Dobrym newsem
Niezmiennie
Od lat ❤💋

1746 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!