Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak

Prosiłam:
- Nie pukaj...
- Pukałeś....
Prosiłam:
- Nie wchodź...
- Wszedłeś....
Prosiłam:
- Zostań.....
- Odszedłeś....

40 345 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących