Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

prosiłam
błagałam
nie zabieraj tego
co dla mnie najcenniejsze

straciłam
oddałam
bo mówiłeś
że wiesz co dla mnie najlepsze

osłabłam
umarłam
bo jakże ciężko żyć
gdy odbierasz powietrze

------------------------------------------
Anna Płaczkowska

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    1 August 2015, 16:09

    wymowny...zatrzymuje treścią.
    pozdrawiam.