Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość.

Prosić Cię o miłość nie odważę się w żadnym z mych żyć ,
jedynie błagać o Ciebie w snach pozostaje mi.
O noce , dnie , tak jak i o poranki i wieczory ...
chcę wtedy do Ciebie przyjść i przy Tobie być ...
Moje słowa nigdy nie opiszą krzyku mej duszy ,
wołanie o kolejne ciepłe miłością przepełnione chwile.
To nie koszmar , to nie sen , to życie romantyka jest ,
w nim to właśnie odkrywam jak bardzo pragnę Cię.
Zostaje mi już tylko nadzieja łzami wymyta ,
przelana krwią , co nigdy z serca nie znika.
Jednak wierzyć będę , marzeniami kroczyć , spełniać je ,
bo rozpacz serca nie pozwala mi bez Ciebie żyć.
Ostatnim wołaniem obudzić w Tobie pragnienie chcę ,
żeby to co złe na zawsze w dobre zmieniło się.
I nie odmawiaj ostatniemu wołaniu mego istnienia ,
zlituj się , zakończ moje cierpienia ...

*od chłopaka..

1844 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!