Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Promyki gwiazdek szczypiących po oczach
Promyki aniołów błądzących po nocach
Światełka ciszy mknącej na wprost słońca
Sen radości, sen ukochanej
Sen o zapałkach
Sen błogich marzeń.

550 wyświetleń
5 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!