Menu
Gildia Pióra na Patronite

Promienna wstała jutrzenka
I nowy dzień zapowiada,
Niech nocne znikną ciemności,
A Ty nas oświeć swym blaskiem.

Z Jutrzni

4572 wyświetlenia
56 tekstów
3 obserwujących