Menu
Gildia Pióra na Patronite

I te chwile potem

Teksty z obrazami - I te chwile potem - exsilentio
I te chwile potem - exsilentio

Projekt Takamoya, chwila 44

Za horyzontem zdarzeń
Nie ma twarzy
Są słowa.
Na granicy marzeń
Sen spragnionych się schował.

Ta chwila kiedy
Zobaczyłaś bananowy księżyc
I te chwile potem.
Ani jednej nie zmierzę,
Pozostawię snów splotem.

Złota dama na mgieł ścianie
Takie jest kochanie
Nieulotne.
Taka jesteś dla mnie.
Sny leżące pokotem.

Quid Quidem

42 038 wyświetleń
581 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!