Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteśmy skłonni udawać naprawdę

próbujemy bawić się w dom
bez rodzinnych elementarzy

nie jestem synusiem mamusi
sam się wyciągam
z szarpanych snów
o nieznajomych mamy
i wiem jak uspokoić twoje

nie jestem córeczką tatusia
sama wychodzę
z ciągu zakrętów
w półświatku taty
i wiem jak łagodzić twoje

próbujemy się zadomowić
bez udawania rodzinnych skłonności

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!