Menu
Gildia Pióra na Patronite

378 kilometrów / 11 lat świetlnych stąd

próbuję zasnąć
z Twoim oddechem
po drugiej stronie słuchawki

uważnie nasłuchuję
każdego najmniejszego
niepokoju

uspokajam Cię
szepcząc
Twoje imię

a Ty mruczysz przez sen

i chociaż dzieli nas
co najmniej pół świata
to wiem że jeśli Bóg istnieje

musi chyba być
gdzieś bardzo blisko
dzisiejszej nocy

18 931 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
  • kuloodporna

    14 June 2020, 21:25

    Słodkie .....:)