Menu
Gildia Pióra na Patronite

próbowałam dać ci siebie
słowami
chciałam kochać cię swoimi
czynami
pragnęłam spojrzeniem, dotykiem
uściskiem
sprawić byś choć zauważył, że

jestem

lecz na nic te liczne słowa
i gesty
na nic te wszystkie usilne
starania
i choćby największa była ta
miłość
to na nic ona, gdy jest

niechciana

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • misiek45

    24 October 2013, 16:03

    Smutny wiersz Marysiu ale takie życie niestety-pozdrawiam serdecznie :)

  • onejka

    24 October 2013, 09:34

    Smutne, ale bardziej dla tego kto nie chce i nie potrafi...:(