Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Plastikowa miłosć'

Próbowalam Cię zapomnieć na zawsze
żeby życie poskładać od nowa
żeby ktoś inny mnie kochał i tulił
żeby ktoś zupełnie inny od Ciebie
rozkochał mnie w sobie jak Ty

Próbowałam oszukać moje serce
żeby dąć miłość komuś innemu
i byłam przez chwilę z kimś innym
moje uśmiechy były wymuszone
a łzy wylewałam w poduszkę

Kwiaty dostawałam od niego
były piękne,tak,ale dla mnie
one sztuczne, z plastiku byly
plastikowe było też to uczucie
którego wlaściwie nie było

52 965 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!