Menu
Gildia Pióra na Patronite

Humoreska o grzybach Zenka

Problemem Zenka
jest grzybica paznokci
reklamowane preparaty
pomogą w osiągnięciu radości

Gdy już zniknie z palców
problem międzynarodowy
to skorzysta z miejskiej pływalni
z podniesioną głową

W jacuzzi zabawi wiotczejące emerytki
żartem obrzydliwym
puści oko do młodej ratowniczki
i poprawi slipki

Postawi nogę na ławeczce
w nowych klapkach z internetu
pokaże w barze białe zęby
i napiwek zostawi kelnerkom

Gdyby nie poradnik dla kobiet
to żyłby nadal w ukryciu
teraz ma piękne paznokcie
antygrzybicznym lakierem pokryte...

128 100 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • kuloodporna

    13 November 2020, 20:52

    Troszkę obrzydliwe ....:))) hahahaha