Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Prezenty.

Prezenty

Boze Narodzenie sie zbliza
I caly swiat przed Jezusem
Z szacunkiem sie laczy
I do wieczerzy nas wszystkich przybliza.

Boze Narodzenie sie zbliza
A my gonimy za sprawunkami.
Podekscytowani waznymi swiatecznymi
Zwyczajami.

Prezenty w kolorowych pudelkach.
Prezenty pod choinke.
Prezenty ozdobnie zapakowane.
A dzieci z wrazenia robia slodka minke.

Prezenty wymarzone
Prezenty przez Mikolaja
Rano przyniesione.
Prezenty Bozego Narodzenia.
Daja nam radosci spelnienia.

Jamrex

1598 wyświetleń
12 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!