Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Prezent

Teksty z obrazami - Prezent - sprajtka
Prezent - sprajtka

Prezent

Bez okazji
daruję sobie
dobre słowo
gdyż warto

276 038 wyświetleń
2561 tekstów
190 obserwujących