Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

prawy człowiek jest niczym drzewo
które soczystą zielenią się mieni
posadzone wśród strumieni
słowa i oddziaływania bożego
prawda piękno oraz dobroć są owocami jego

7293 wyświetlenia
66 tekstów
3 obserwujących