Menu
Gildia Pióra na Patronite

10 lat

Prawie wczoraj oczy zeszklone
duszą jeszcze gorącą żegnały żonę.
Skoro świt ciało Twe cierpieć pszestało
mimo wszystko do dziś - kawałek Ciebie zostało.

Nic się w sumie nie zmieniło
Tobą życie mnie ozdobiło.
Gdzieś tam z boku zza ramienia szeptem jesteś
wiele razy łzami przez życie biegłem.

Jesteś dziś jak i wczoraj, i będziesz gdzieś z boku.
Zawsze Cię wspomnę - każdego roku.

Izie

1531 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących