Menu
Gildia Pióra na Patronite

***poszept

prawie niesłyszalny
taniec motyli

które w jednej chwili
łopotem skrzydeł ciszę unoszą
nieodgadnioną
niewyrażalną

- nie proszą o wiele

39 436 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!