Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozterka

Prawie jak wiosna

Lecz niestałości w tobie wiele

Jak młoda dziewczyna radosna

Czująca kobiecość w swoim ciele



Przybliżasz się do mnie.

Hołubisz mnie, gdy ciemność zapada,

Całując beztrosko,

zapominasz o ciężarze poranka.



Ja, nieustępujący, walczę z tym uczuciem.


Zadając sobie tylko jedno pytanie.


Czy to dumanie

689 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!