Menu
Gildia Pióra na Patronite

Karabin

prawdziwy żeś
nie z plastiku żołnierzyk

strzelasz z karabinu
kulami są myśli i czyny

nie wolno ci zabić
ale są tacy którzy zabijają

krzesło elektryczne
należałoby się dla nich

wojujesz
nasienie swoje roznosisz

by strzelali jak ty

z karabinu
Komentarze

8182 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!