Menu
Gildia Pióra na Patronite

gorzko

Prawdziwie
Pijąc gorzką herbatę
Bez krzty cukru
Poznaję Cię z każdym dniem

Poznaję bez makijażu
Kiedy skąpani w deszczu
Przenikamy zapachem
Mokrego siana

Poznaję w blasku światła
Kiedy konające słońce
Kreśli na Twym policzku
Ostatnie westchnienie

Poznaję, gdy przesiąknięta dniem
Siadasz zmęczona na krześle
Pijąc gorzką herbatę
Podpierasz dłonią głowę

Podchodzę
Splatając dłonie na Twych piersiach
Całuję w czubek nosa
Kradnąc z Twych ust
Smak prawdziwego życia

inspiracja Ania

28.02.2012

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    1 April 2012, 15:51

    staram się, dziekuje;]

  • Inel

    31 March 2012, 14:08

    Poznaję, gdy przesiąknięta dniem
    Siadasz zmęczona na krześle
    Pijąc gorzką herbatę
    Podpierasz dłonią głowę

    Ujmujące ;]