Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie do powiedzenia

prawdy o tobie bałabym się dotknąć
o klątwy stopy zranić
wyrzec czego nigdy nie wyrzekłam
marzeń rzuconych
w nieskończoność planet

nie wiem czy róże kłamią

wiem że w gęstwinie rąk
umierają samotnie

książę mój mały

od bajek na dobranoc

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    17 October 2015, 20:12

    Dziękuję za nie udzielenie poparcia.
    I za słowa przyjazne dziękuję też.
    :)

  • nicola-57

    20 April 2015, 06:56

    bdb wiersz i te 2 ostatnie wersy...ładny tekst, jestem za, pozdrawiam :)

  • giulietka

    18 April 2015, 08:18

    Piękny... jak niezapominajka na ściernisku...